Κατηγορίες
Κουφώματα - Πόρτες (6)
Καθιστικό-> (171)
Τραπεζαρία (52)
Σύνθετο (17)
Υπνοδωμάτιο-> (61)
Παιδικό Δωμάτιο (24)
Κουζίνα (64)
Μπάνιο-> (57)
Γραφείο-> (17)
Επαγγελματικός Χώρος (17)
Διακόσμηση-> (145)
Ντουλάπες (19)
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός-> (21)
Εξωτερικοί Χώροι-> (41)
Πάτωμα (6)
Λευκά Είδη / Αξεσουάρ (7)
              Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
              Πληροφορίες
Διαχείρηση:
WebCore

IT & Web Developments
213 00 53000,
Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι,
Αθήνα, Τ.Κ. 15238
webcore.gr
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία


ΕΠΙΠΑ LINE ART
LINE ART

ΕΠΙΠΛΟ LINE ARTΤο ταξίδι της Line Art ξεκίνησε το 1980.
Από τότε και εδώ και 30 χρόνια το μεράκι και η αγάπη των ιδιοκτητών για τα προϊόντα της εταιρίας, αποτελούν τους μόνιμους συνοδοιπόρους, έχοντας αναγάγει την Line Art σε πρωτοπόρο τόσο στο παιδικό, εφηβικό και νεανικό έπιπλο όσο και στο επαγγελματικό έπιπλο γραφείου. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία, που βασίζεται αφενός στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και αφετέρου στις συνεχείς επενδύσεις στον αρτιότερο και πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα. Σήμερα, το brand Line Art συνιστά εγγύηση ως προς την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και την πλέον αξιόπιστη και καινοτόμο εταιρία, με φρέσκες σχεδιαστικές ιδέες που τραβούν την προσοχή σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα, Η value for money φιλοσοφία, η εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής αλλά και η αναμφίβολη ταχύτητα στη διεκπεραίωση των παραγγελιών αποτελούν ορισμένους μόνο παράγοντες που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σχεδιάζει και παράγει η ίδια το σύνολο των προϊόντων της (οικιακό, παιδικό - εφηβικό - νεανικό, επαγγελματικό, ξενοδοχειακό) που διαθέτει στην ελληνική αγορά ενώ όλες οι γραμμές παραγωγής της είναι πιστοποιημένες με ISO 9001, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ;

Σχεδιασμός

Από το 1980 μέχρι σήμερα, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον υψηλό σχεδιασμό των συνθέσεών της, ως έναν καταλυτικής σημασίας παράγοντα για την παγίωση της Line Art στη συνείδηση των καταναλωτών ως εταιρία που επιδιώκει να καλύπτει τις ανάγκες του σήμερα. Το design των συνθέσεών της ανταποκρίνεται στις διεθνείς τάσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσαρμόζεται με ευκολία στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών.

Ποικιλία

Στη Line Art δεν υπάρχουν περιορισμοί. Η ποικιλία των σχεδίων και των δυνατών συνδυασμών είναι τόσο μεγάλη που στην κυριολεξία θα δυσκολευτείτε να πάρετε την τελική απόφαση. Πληθώρα χρωμάτων, υλικών και σχεδίων όλα μαζί δημιουργούν ένα πλούσιο σύνολο ενώ εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας ιδιοσυγκρασία και γούστο.

Ποιότητα

Η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει η Line Art στην αγορά είναι ο πρωταρχικός παράγοντας βάσει του οποίου κατασκευάζονται όλες οι συνθέσεις επίπλων. Η σπουδαιότητα των ποιοτικών προϊόντων επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι όλες οι γραμμές παραγωγής της εταιρίας είναι πιστοποιημένες με ISO 9001. Επιπρόσθετα, οι συνεχείς επενδύσεις στην εξειδίκευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποδεικνύουν πως η εταιρία δεν επαναπαύεται στιγμή και ενδιαφέρεται για την αδιάκοπη βελτίωσή της σε όλους τους τομείς.

Προσιτές τιμές

Η εταιρία αντιλαμβάνεται τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε και για το λόγο αυτό διατηρεί την πολιτική των ευνοϊκών τιμών. Άλλωστε εδώ και χρόνια, φημίζεται για το σύστημα εξισορρόπησης τιμής-ποιότητας που έχει κάνει την εταιρία να ξεχωρίσει και να επικρατήσει στην αγορά. Οι προσιτές τιμές και οι εκάστοτε προσφορές την Line Art είναι εξίσου γνωστές με την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, καθώς την έχουν αναγάγει σε μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παιδικού, εφηβικού και νεανικού επίπλου.

Line Art
Μοναδική καινοτομία! Εσείς μας δίνετε τις διαστάσεις του χώρου και εμείς σχεδιάζουμε μια ολοκληρωμένη 3d πρόταση, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Στη συνέχεια πραγματοποιούμε αυτό που εσείς ονειρευτήκατε!

 

Στοιχεία

Διεύθυνση

1) ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ & ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ : Βουτσαρά 25 Βοτανικός 210-3470728 ΦΑΞ : 210-3428534

2)ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ : Λ. Αλίμου 42 Άλιμος ΤΚ. 17455 210-9850080-2 ΦΑΞ : 210-9850083
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09.30-20.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.30-16.30 

Από το 1980 μέχρι σήμερα, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον υψηλό σχεδιασμό των συνθέσεών της, ως έναν καταλυτικής σημασίας παράγοντα για την παγίωση της Line Art στη συνείδηση των καταναλωτών ως εταιρία που επιδιώκει να καλύπτει τις ανάγκες του σήμερα. Το design των συνθέσεών της ανταποκρίνεται στις διεθνείς τάσεις, ενώ την ίδια στιγμή προσαρμόζεται με ευκολία στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών.

ΑΜΕΣΗ Επικοινωνία με την εταιρεία LINE ART

Όνοματεπώνυμο:
*

Διεύθυνση:

Τηλ:
e-mail:
*
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν.

Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.
Αυτό μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο αυτό που συμπληρώνει την φόρμα επικοινωνίας και όχι κάποιο πρόγραμμα ρομπότ.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Με την συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας επικοινωνίας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας πριν συμπληρώσετε την φόρμα.

[Πολιτική Απορρήτου]

            Κατασκευαστές


                   Άρθρα

Διακόσμηση
Φωτισμός Κατοικίας

Στυλ
Φωτισμός Κατοικίας

Νέες Τάσεις
Κουζίνα
Μπάνιο
Φωτισμός Κατοικίας

Εκθέσεις
Mobile del Milano
Feria Valencia

Agenda Εκθέσεων

Πρακτικές Συμβουλές
Καθαρισμός Επίπλων
Προδιαγραφές
   Κουζίνας

Επίπλωση με μικρό       προϋπολογισμό
Φωτισμός Κατοικίας
Αγορά Συσκευών    Κουζίνας
Μικρές Συμβουλές

Feng Shui
Γενικά
Εσωτερικοί Χώροι
Εξωτερικοί Χώροι
Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Ιστορία Επίπλου
Εγγύς Ανατολή
Αίγυπτος
Ελλάδα
Ρώμη
Μεσαίωνας

Γνωρίζατε Ότι...
Διάφορα

Διάφορα