Κατηγορίες
Κουφώματα - Πόρτες (6)
Καθιστικό-> (171)
Τραπεζαρία (52)
Σύνθετο (17)
Υπνοδωμάτιο-> (61)
Παιδικό Δωμάτιο (24)
Κουζίνα (64)
Μπάνιο-> (57)
Γραφείο-> (17)
Επαγγελματικός Χώρος (17)
Διακόσμηση-> (145)
Ντουλάπες (19)
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός-> (21)
Εξωτερικοί Χώροι-> (41)
Πάτωμα (6)
Λευκά Είδη / Αξεσουάρ (7)
              Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
              Πληροφορίες
Διαχείρηση:
WebCore

IT & Web Developments
213 00 53000,
Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι,
Αθήνα, Τ.Κ. 15238
webcore.gr
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία

Διακόσμηση με μικρό προϋπολογισμό

Διακόσμηση ΈπιπλαΤο σπίτι μας είναι το λιμάνι μας, εκεί όπου απολαμβάνουμε ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές, χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας εμπνέει και μας δίνει ικανοποίηση. Οι εσωτερικοί του χώροι συμβάλλουν κατά ένα καθοριστικό τρόπο στην χαρά και την ευχαρίστηση που νοιώθουμε μέσα σε αυτό.

Η διακόσμηση του νέου σπιτιού σας, είτε το αγοράσατε είτε το ενοικιάσατε δεν προϋποθέτει ακριβά έπιπλα, πίνακες και αξεσουάρ, για να γίνει ο χώρος όμορφος. Αρκεί ένα καλό προσωπικό γούστο, και καλή διάθεση για ανανέωση.

Εμπιστευθείτε λοιπόν, το γούστο και τη διαίσθηση σας και μη ξεχνάτε ότι δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Η ενδιαφέρουσα εσωτερική διακόσμηση δημιουργείται με προσεκτικές παρεμβάσεις με πρόσθεση και αφαίρεση αντικειμένων σε ένα μακρύ χρονικό διάστημα.

Παρακάτω, θα βρείτε τις συμβουλές μας σχετικά με το πώς θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα συναρπαστικό και ξεχωριστό χώρο για τον εαυτό σας και τους οικείους σας χωρίς να ξοδέψετε μεγάλα ποσά.
Ναι : Κάνετε έναν προϋπολογισμό, είτε για ολόκληρο το χώρο είτε για ένα μεμονωμένο δωμάτιο. Κατόπιν δημιουργήστε έναν κατάλογο των αντικειμένων που έχετε ήδη και των αντικειμένων ή επίπλων που χρειάζεστε ή επιθυμείτε να αναβαθμίσετε.
Όχι : Δεν είναι επιβεβλημένο να γεμίσετε κάθε δωμάτιο με έπιπλα αμέσως. Συντάξτε έναν κατάλογο σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιηθεί το δωμάτιο ή τα δωμάτια που σας ενδιαφέρουν και αγοράστε έπιπλα που θα έχουν πολλαπλές εφαρμογές μέσα στο σπίτι σας.

Παραδείγματα :
- Ένας μπουφές που τοποθετείται στο καθιστικό μπορεί να έχει τέτοιο ύψος ώστε να χρησιμεύσει και σαν μίνι μπαρ σε περίπτωση ενός πάρτι.
- Έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, όπως οι καρέκλες μπορούν ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών, να χρησιμεύσουν είτε στη τραπεζαρία για ένα δείπνο, είτε στο καθιστικό για μια μεγάλη παρέα, είτε στο υπνοδωμάτιο.
- Αν τοποθετήστε σήμερα μια βιβλιοθήκη ή βιτρίνα στην τραπεζαρία και βάλετε σε αυτή τα σερβίτσια πιάτων και άλλα διακοσμητικά αυτή αργότερα, όταν αναβαθμίσετε τη τραπεζαρία, θα είναι καλύτερο αυτή να μη χάσει την αξία της αλλά να μεταφερθεί σε έναν άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας.
- Για την τραπεζαρία επιλέξτε ένα τραπέζι (τραπεζαρίας) που θα αμβλύνει τις μελλοντικές σας επιλογές. Όταν έρθει η ώρα να ανακαινίσετε το σπίτι ή να πάτε σε μεγαλύτερο, αυτό το τραπέζι μπορεί να ταιριάξει στην κουζίνα σας
Ναι : Ενημερωθείτε μέσα από το Ίντερνετ ή από βιβλία και περιοδικά που ασχολούνται με την διακόσμηση και το στυλ. Κρατείστε σε ξεχωριστό μέρος τις φωτογραφίες των επίπλων ή των διακοσμητικών που σας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση.

Όχι: Μην δεχθείτε από φίλους ή συγγενείς έπιπλα που θέλουν να σας δώσουν και δεν σας αρέσουν πραγματικά. Καλύτερα να έχετε ένα άδειο δωμάτιο παρά ένα δωμάτιο γεμάτο με έπιπλα που δεν σας εμπνέουν.

Ναι: Πουλήστε (και μέσω του Ίντερνετ) ή χαρίστε έπιπλα που δεν σας αρέσουν.

Ναι: Για την κρεβατοκάμαρα, δώστε έμφαση στην εύρεση του κατάλληλου κρεβατιού που αποτελεί το κυρίαρχο έπιπλο σε μία κρεβατοκάμαρα. Όλα τα άλλα έπιπλα και διακοσμητικά, κομοδίνο, τουαλέτα, ντουλάπες, φωτιστικά, κουρτίνες κ.α. μπορούν να προστεθούν αργότερα και να επιλεχθούν με βάση το κρεβάτι για να αποτελέσουν όλα μαζί ένα τέλειο μείγμα που θα κάνει το υπνοδωμάτιο σας άνετο και μοναδικό.

Ναι : Μην διστάσετε να αλλάξετε τα υπάρχοντα ηλεκτρικά και τηλεφωνικά καλώδια όπως έχουν ήδη διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια του χτισίματος του σπιτιού. Το να πληρώσετε ένα ηλεκτρολόγο για να μετακινήσει τις πρίζες εκεί που θέλετε ή να προσθέσει καινούργιες, μπορεί να είναι μια επένδυση στην ευκολία και την άνεση σας που σίγουρα θα εκτιμήσετε επανειλημμένως μελλοντικά.

Ναι : Η επιλογή μοκέτας ή χαλιών σε έντονα χρώματα κάνουν το χώρο να φαίνεται πιο ευρύχωρος και του δίνουν φως (ιδιαίτερα όταν δεν μπαίνει σε αυτόν άπλετο φυσικό φως).

 

 
            Κατασκευαστές


                   Άρθρα

Διακόσμηση
Φωτισμός Κατοικίας

Στυλ
Φωτισμός Κατοικίας

Νέες Τάσεις
Κουζίνα
Μπάνιο
Φωτισμός Κατοικίας

Εκθέσεις
Mobile del Milano
Feria Valencia

Agenda Εκθέσεων

Πρακτικές Συμβουλές
Καθαρισμός Επίπλων
Προδιαγραφές
   Κουζίνας

Επίπλωση με μικρό       προϋπολογισμό
Φωτισμός Κατοικίας
Αγορά Συσκευών    Κουζίνας
Μικρές Συμβουλές

Feng Shui
Γενικά
Εσωτερικοί Χώροι
Εξωτερικοί Χώροι
Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Ιστορία Επίπλου
Εγγύς Ανατολή
Αίγυπτος
Ελλάδα
Ρώμη
Μεσαίωνας

Γνωρίζατε Ότι...
Διάφορα

Διάφορα