Κατηγορίες
Κουφώματα - Πόρτες (6)
Καθιστικό-> (171)
Τραπεζαρία (52)
Σύνθετο (17)
Υπνοδωμάτιο-> (61)
Παιδικό Δωμάτιο (24)
Κουζίνα (64)
Μπάνιο-> (57)
Γραφείο-> (17)
Επαγγελματικός Χώρος (17)
Διακόσμηση-> (145)
Ντουλάπες (19)
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός-> (21)
Εξωτερικοί Χώροι-> (41)
Πάτωμα (6)
Λευκά Είδη / Αξεσουάρ (7)
              Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
              Πληροφορίες
Διαχείρηση:
WebCore

IT & Web Developments
213 00 53000,
Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι,
Αθήνα, Τ.Κ. 15238
webcore.gr
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία

Οι μικρές συμβουλές !

Το βάψιμο ενός δωματίου
Πριν την επιλογή χρώματος για το βάψιμο των δωματίων, είναι ευκολότερο να εξετάσετε τα υπάρχοντα αξεσουάρ, τις κουρτίνες και τα έπιπλα και να μελετήσετε τα χρώματα των πινάκων και των φωτιστικών που θα κοσμήσουν τους τοίχους και το ταβάνι αντίστοιχα. Θα είστε τότε σε θέση να δημιουργήσετε ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Επίσης μπορείτε να δείτε το χρώμα από εικονικούς οδηγούς (virtual gudie) που υπάρχουν ευρέως στο Ϊντερνετ.
Δείτε το Link ενός από αυτά : http://www.sico.com/En/Decorateur/Index.asp

Γραφείο για το σπίτι
Καθορίστε τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου που θα τοποθετήσετε το γραφείο, υπολογίζοντας την ελεύθερη επιφάνεια που χρειάζεστε ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιήσετε το γραφείο για διάβασμα & γράψιμο ή θα τοποθετήσετε σε αυτό τον Ηλεκτρονικό σας Υπολογιστή, εκτυπωτή κτλ. Επίσης ο χώρος στον οποίο θα βρίσκεται το γραφείο έχει ιδιαίτερη σημασία διότι για να σας ελκύσει θα πρέπει να είναι ένα σημείο όπου μπορείτε ήσυχα και ήρεμα να απομονωθείτε και να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας. Μπορεί να είναι μια γωνία του δωματίου σας ενώ αν είναι στο σαλόνι μπορείτε να το διαχωρίσετε με ένα κατάλληλο παραβάν. Χρειάζεστε ένα πρακτικό και λειτουργικό γραφείο που θα διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στο κάθισμα, που πρέπει να στηρίζει καλά την πλάτη.

Χαλιά για το σπίτι
Το χαλί είναι μια πολύ καλή πρόταση για τη διακόσμηση του σπιτιού διότι μπορεί να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα και παράλληλα να καλύψει τις πρακτικές και λειτουργικές ανάγκες του σπιτιού. Στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων και κλασσικών χαλιών και αν επιλέξετε έναν συνδυασμό των δύο, σίγουρα αυτό θα προσθέσει μια άλλη νότα στο σπίτι σας, αρκεί να γίνεται με μέτρο.
Τα χειροποίητα χαλιά είναι πολύ ακριβά και φέρουν πιστοποιητικό γνησιότητας και καλό είναι να τα αγοράζετε από γνωστά καταστήματα για να αποφύγετε τυχόν απατεώνες. Σε αντίθεση με τα μηχανοποίητα, στα χειροποίητα κάθε κλωστή μαλλιού είναι ξεχωριστά δεμένη γύρω από το στημόνι, κάνοντας τα πιο ανθεκτικά. Χρειάζονται σωστή συντήρηση (τακτικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, κόντρα στο πέλλος για να απομακρυνθεί όλη η σκόνη) και έναν ετήσιο καθαρισμό.

Φυτά εσωτερικού χώρου
Δώστε ένα μοναδικό ύφος στο σπίτι σας διακοσμώντας το με φυτά εσωτερικού χώρου. Είναι φθηνά και συνήθως προσθέτουν στην ατμόσφαιρα και το στυλ του σπιτιού ή του διαμερίσματος σας

Κουρτίνες
Κουρτίνες μακριές έως το πάτωμα κρύβουν τα αντιαισθητικά καλοριφέρ.

Φωτιστικά
Πολλές πηγές τεχνητού φωτός, δίνουν έμφαση στις ζώνες που επιθυμούμε σε ένα δωμάτιο, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα και σκιές φωτός. Το φως που απελευθερώνεται φιλτράρεται μέσα από σκιές, υφάσματα ή χαρτί είναι πολύ πιο ευχάριστο από αυτό που ρίχνει άμεσα το φως

Έργα τέχνης
Δημιουργήστε το δικά σας έργα τέχνης. Βάλτε σε κορνίζα μια όμορφη φωτογραφία (π.χ από ένα ημερολόγιο τοίχου του περασμένου έτους).

Μίνιμαλ στυλ
Λιγότερα έπιπλα σημαίνουν ευρυχωρία στη κίνηση και το χώρο. Είναι και πιο μοντέρνο.

Συνδυασμός επίπλων
Ένας συνδυασμός επίπλων οριζόντιων ή κάθετα κατανεμημένων στο χώρο με διαφορετικό ύψος είναι προτιμητέος. (έχω και φωτογραφία για αυτό εικονα για μικρό προυπολογισμο www.decostyle.ro)

Γυαλιστικό επίπλων
Εάν κατά λάθος κάποιος καταπιεί το γυαλιστικό επίπλων (είναι απόσταγμα πετρελαίου, όπως η βενζίνη, κηροζίνη) πρέπει να καλέσει το κοντινότερο κέντρο ή το νοσοκομείο ελέγχου δηλητηρίων αλλά μην προκαλέσει εμετό διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να εισαχθούν στους πνεύμονες κάποια προϊόντα υδρογονανθράκων που είναι πολύ πιο για τον πνεύμονα παρά για την πεπτική οδό.            Κατασκευαστές


                   Άρθρα

Διακόσμηση
Φωτισμός Κατοικίας

Στυλ
Φωτισμός Κατοικίας

Νέες Τάσεις
Κουζίνα
Μπάνιο
Φωτισμός Κατοικίας

Εκθέσεις
Mobile del Milano
Feria Valencia

Agenda Εκθέσεων

Πρακτικές Συμβουλές
Καθαρισμός Επίπλων
Προδιαγραφές
   Κουζίνας

Επίπλωση με μικρό       προϋπολογισμό
Φωτισμός Κατοικίας
Αγορά Συσκευών    Κουζίνας
Μικρές Συμβουλές

Feng Shui
Γενικά
Εσωτερικοί Χώροι
Εξωτερικοί Χώροι
Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Ιστορία Επίπλου
Εγγύς Ανατολή
Αίγυπτος
Ελλάδα
Ρώμη
Μεσαίωνας

Γνωρίζατε Ότι...
Διάφορα

Διάφορα