Κατηγορίες
Κουφώματα - Πόρτες (6)
Καθιστικό-> (171)
Τραπεζαρία (52)
Σύνθετο (17)
Υπνοδωμάτιο-> (61)
Παιδικό Δωμάτιο (24)
Κουζίνα (64)
Μπάνιο-> (57)
Γραφείο-> (17)
Επαγγελματικός Χώρος (17)
Διακόσμηση-> (145)
Ντουλάπες (19)
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός-> (21)
Εξωτερικοί Χώροι-> (41)
Πάτωμα (6)
Λευκά Είδη / Αξεσουάρ (7)
              Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
              Πληροφορίες
Διαχείρηση:
WebCore

IT & Web Developments
213 00 53000,
Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι,
Αθήνα, Τ.Κ. 15238
webcore.gr
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία

Φωτισμός Κατοικίας

Διακόσμηση ΦωτισμόςΤο κυρίαρχο στυλ στο φωτισμό είναι το Μίνιμαλ. Το ιδιαίτερο αυτό στυλ, που ακολουθείται γενικότερα στο χώρο της διακόσμησης και του σύγχρονου design τα τελευταία χρόνια, δίνει έμφαση :

Στον τοπικό φωτισμό.
Στα φωτιστικά δαπέδου
Στις στήλες φωτός
Στα σποτς

Η λιτή αλλά πρωτότυπη γραμμή στο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών (ξύλο, οπαλίνα, murano, γυαλί, μεταλλικές κατασκευές, ματ αλουμίνιο κ.α.) και το λεπτό φινίρισμα, έχουν σαν αποτέλεσμα την αισθητική τελειότητα και εικαστικότητα των χώρων.

Η μορφή που παίρνουν τα φωτιστικά είναι, καθαρή, με μαλακές καμπύλες και μια τέλεια συμμετρική διάθεση που παίζει με μία ενδιαφέρουσα εναλλαγή τόνων και χρωμάτων, κάνοντας το φως καθοριστικό παράγοντα για την ανάδειξη ενός χώρου ή ενός αντικειμένου.

Η εποχή μας θέλει τα φωτιστικά να ακολουθούν από κοντά τις επιταγές των νέων τάσεων χωρίς όμως να παραβλέπουν τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα τους.

O φωτισμός ενός σπιτιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για το σχεδιασμό του φωτισμού ενός χώρου απαιτείται ειδική μελέτη με βάση συγκεκριμένα στοιχεία, δεδομένου ότι κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις και επομένως όλοι οι τρόποι φωτισμού δεν ταιριάζουν με όλους τους χώρους. Άλλο φωτισμό απαιτεί η κουζίνα, άλλον το υπνοδωμάτι