Κατηγορίες
Κουφώματα - Πόρτες (6)
Καθιστικό-> (171)
Τραπεζαρία (52)
Σύνθετο (17)
Υπνοδωμάτιο-> (61)
Παιδικό Δωμάτιο (24)
Κουζίνα (64)
Μπάνιο-> (57)
Γραφείο-> (17)
Επαγγελματικός Χώρος (17)
Διακόσμηση-> (145)
Ντουλάπες (19)
Εκπαιδευτικός Εξοπλισμός-> (21)
Εξωτερικοί Χώροι-> (41)
Πάτωμα (6)
Λευκά Είδη / Αξεσουάρ (7)
              Αναζήτηση
 
Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
              Πληροφορίες
Διαχείρηση:
WebCore

IT & Web Developments
213 00 53000,
Ηρακλείτου 14-16, Χαλάνδρι,
Αθήνα, Τ.Κ. 15238
webcore.gr
Όροι χρήσεως
Επικοινωνία

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Λουστραρισμένο ξύλο : Όταν το βερνίκι διατηρείται σε καλή κατάσταση, ο ιδανικός καθαρισμός γίνεται με ένα ελαφρύ πέρασμα με ένα από τα προστατευτικά και γυαλιστικά προϊόντα του εμπορίου. Αν το βερνίκι ξεφλουδίσει, καλό είναι για να μην σαπίσει το ξύλο να αναλάβει το λουστράρισμα του επίπλου ειδικός που θα το τρίψει με γυαλόχαρτο και όταν εξαφανιστεί το παλιό βερνίκι θα το λουστράρει ξανά.

Αλουστράριστο Ξύλο (ξύλο τικ) : Απαιτείται συχνός καθαρισμός και πέρασμα με αντιμυκητιακό λάδι ή κερί. Αν έχει χάσει το χρώμα του, χρειάζεται ένα ελαφρύ τρίψιμο με γυαλόχαρτο.

Πλαστικό: Ιδανικότερος τρόπος καθαρισμού, το πλύσιμο με νερό και σαπούνι. Καθαρίστε τους λεκέδες με ένα βαμβάκι με ασετόν ή οινόπνευμα και αμέσως ξεπλύνετε. Για να γυαλίσει, τρίψτε με ειδική κρέμα για πλαστικά, που έχει ως βάση τη σιλικόνη.

Πλέξι γκλας: Σκουπίστε μαλακά χωρίς τρίψιμο με ένα ελαφρά υγρό ξεσκονόπανο ή δέρμα. Το τελείως στεγνό πανί μπορεί να κάνει την σκόνη να εισχωρήσει στους πόρους του πλέξι γκλας. Για την αποφυγή χαρακιών αποφύγετε την τοποθέτηση βαριών αντικειμένων επάνω στο πλέξι γκλας. Ειδικό προϊόν, θα του δώσει ιδιαίτερη λάμψη.

Οθόνη τηλεοράσεως : Ξεσκονίστε καθημερινά με πανί. Κάθε 15 μέρες, καθαρίστε με υγρό καθαρισμού ειδικό για τζάμια και μετά ξανά-σκουπίστε ελαφρά με ένα καθαρό πανί.

Δέρμα : Τρίψτε ελαφρά με ένα σφουγγάρι βρεγμένο σε νερό για να καθαρίζονται οι πόροι σε βάθος και να απορροφά το δέρμα την υγρασία που είναι απαραίτητη για να παραμείνει ελαστικό. Για δύσκολους λεκέδες υπάρχει ειδικός αφρός καθαρισμού που αφαιρεί τη βρωμιά χωρίς να καταστρέφει το δέρμα. Μετά από μακρόχρονη χρήση απαιτείται σπρέι γυαλίσματος ή γαλάκτωμα.

Δερματίνη (απομίμηση δέρματος) : Καθαρίστε με υγρό σφουγγάρι, αφού το περάσετε πάνω από άσπρο σαπούνι. Μετά ξεπλύνετε πολύ καλά. Αποφύγετε προϊόντα με χλώριο ή δυνατά απορρυπαντικά. Κίνδυνος αποχρωματισμού του δέρματος.

            Κατασκευαστές


                   Άρθρα

Διακόσμηση
Φωτισμός Κατοικίας

Στυλ
Φωτισμός Κατοικίας

Νέες Τάσεις
Κουζίνα
Μπάνιο
Φωτισμός Κατοικίας

Εκθέσεις
Mobile del Milano
Feria Valencia

Agenda Εκθέσεων

Πρακτικές Συμβουλές
Καθαρισμός Επίπλων
Προδιαγραφές
   Κουζίνας

Επίπλωση με μικρό       προϋπολογισμό
Φωτισμός Κατοικίας
Αγορά Συσκευών    Κουζίνας
Μικρές Συμβουλές

Feng Shui
Γενικά
Εσωτερικοί Χώροι
Εξωτερικοί Χώροι
Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Ιστορία Επίπλου
Εγγύς Ανατολή
Αίγυπτος
Ελλάδα
Ρώμη
Μεσαίωνας

Γνωρίζατε Ότι...
Διάφορα

Διάφορα